Termeni de utilizare

TERMENI DE UTILIZARE

ACCEPTAREA TERMENILOR

blackjack77moldova.com (Site-ul) este disponibil pentru toți utilizatorii săi. Informațiile, documentele, referințe și software (materiale) și serviciile furnizate aici sunt supuse următorilor termeni de utilizare. În cazul în care utilizatorul este sub 21 de ani, el trebuie să citească această lucrare, în prezența unui părinte sau tutore legal. În cazul în care utilizatorul sau părintele / tutorele legal utilizatorului nu sunt de acord cu următorii termeni și condiții, ar trebui să nu mai utilizați Site-ul de acum încolo. Prin utilizarea Site-ului sau oricare dintre materialele sau serviciile, sunteți de acord în mod automat cu Termenii de utilizare. blackjack77moldova.com își rezervă dreptul de a modifica și de a modifica Termenii de utilizare, la libera sa alegere. Dacă continuați să utilizați Site-ul după orice modificare a Termenilor de utilizare se va considera că de stat acceptați toate modificările. Mai mult decât atât, orice utilizare a materialelor, aplicabile unor reguli specifice, se supune termenilor și condițiilor suplimentare celor descrise aici, în Termenii de utilizare. Toți termenii și condițiile suplimentare și suplimentare vor fi încorporate prin referință în următorii Termeni de utilizare. Încălcarea oricăruia dintre acești Termeni de utilizare va duce la închiderea automată a autorizației și accesul la site, iar utilizatorul trebuie să distrugă orice materiale descărcate sau imprimate de pe site.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Mărcile (care includ logo-uri, mărci comerciale și mărci de servicii) găsite pe site sunt proprietăți ale blackjack77moldova.com sau a altor părți terțe. Orice utilizare a marcilor deținute de site-ul altor părți terțe este interzisă. Materiale și servicii de blackjack77moldova.com sunt protejate prin dreptul de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală, prin urmare, orice utilizare neautorizată a acestora este considerată drept o încălcare a acestor legi. Utilizatorii blackjack77moldova.com nu dețin nici drepturi exprese sau implicite în orice brevete, drepturi de autor, mărci comerciale înregistrate sau comerciale de informatii secrete cu privire la materialele sau / și servicii. Orice utilizare (de exemplu, re-scriere, copiere și traducerea) a informațiilor găsite pe site (de exemplu, documente și fotografii), fără nici o permisiune scrisă a site-ului este interzisă. Oricare dintre mobilarea izvorate de informații nu face nici un grant sau garanție pentru orice licență în orice drepturi de autor sau brevete.

Trimiterea de orice materiale, informatii, tehnici, idei sau concepte (feedback-uri) pe site, utilizatorul este de acord și recunoaște că:

feedback-uri nu conțin nici o proprietate și informații confidențiale;

blackjack77moldova.com nu dorește sau angajeaza nici o obligatie de orice fel de confidențialitate explicite sau implicite cu privire la feedbackuri;

blackjack77moldova.com este și va avea dreptul de a utiliza sau dezvălui orice feedback pentru orice scop într-o marjă de apreciere la nivel mondial unic;

feedbacks devin proprietatea blackjack77moldova.com, fără obligația de orice fel pentru utilizator;

blackjack77moldova.com nu prevede compensații sau rambursarea de orice fel.

GARANȚII ȘI RENUNȚA

Site-ul ofera TOATE MATERIALELE SI SERVICIILE „CA ATARE“. BLACKJACKDOC.COM declină toate EXPLICITĂ SAU GARANTII, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANȚII DE COMERCIALIZARE ȘI DE POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP, LA FULL MĂSURA PERMISĂ DE LEGE ÎN VIGOARE IMPLICIT. BLACKJACKDOC.COM NU POT FACE nu garanteaza ca, fie în situl; SAU ORICE CONTINUT, MATERIALE, INFORMATII, PRODUSE (inclusiv produsele software) și / sau servicii pe cele disponibile pe sau prin intermediul site-ului; SERVERELE; SAU PRIN E-mailurile primite de la BLACKJACKDOC.COM SUNT VIRUSI SI / SAU ALTE COMPONENTE BLACKJACKDOC.COM nocive NU PENTRU RESPONSABILITATEA ORGANIZAT orice daune care ar putea rezulta din folosirea site-ului sau orice conținut, informații, materiale, produse (inclusiv Software) și / sau servicii care vă sunt disponibile pe sau prin intermediul site, inclusiv, dar nu limitat la ACCIDENTALE, PUNITIV, DIRECTĂ, INDIRECTĂ ȘI DAUNE, AVARII DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA CARE rezultat poate duce la pierderea datelor SAU A PROFITULUI, CHIAR DACĂ AVERTIZATI DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. UTILIZATORII ÎNȚELEGEȚI ȘI DE ACORD CA UTILIZAREA ACESTUI SITE PE PROPRIUL LOR.

Orice greșeli, inclusiv tehnice sau de altă, erori sau inexactități tipografice sunt posibile. blackjack77moldova.com își rezervă dreptul de a face orice modificare a Serviciilor și a materialelor de pe Site, în orice moment, fără nici o notificare.

Materialele și / sau servicii de pe site pot fi depășite, și blackjack77moldova.com nu face nici un angajament de a actualiza orice astfel de materiale sau servicii.

Toate link-urile către site-uri terțe părți nu sunt în controlul sau responsabilitatea blackjack77moldova.com.

blackjack77moldova.com nu face declarații cu privire la orice fel de alte site-ul la care s-ar putea alege să aibă acces și să fie legate prin intermediul acestui site. Link-urile de la acest site sunt oferite doar ca o comoditate, și blackjack77moldova.com nu deține sau aproba sau accepta orice responsabilitate pentru continutul acestor site-uri.

DESPĂGUBIRE

Utilizatorii sunt de acord să despăgubiți și să blackjack77moldova.com și tot lui proprietari, subsidiare, afiliate, co-branderii, agenți sau alți parteneri și angajați inofensivi de orice răspundere, pierdere, pretentie sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, realizate de către o terță parte din cauza sau care decurg din utilizatorii de conținut trimit, posta sau transmite prin intermediul Site-ului (inclusiv, dar fără a se limita la orice conținut de utilizator), utilizarea lor a site-ului, conectarea lor la site, încălcarea lor a Termenilor de utilizare, sau încălcarea lor oricărei alte persoane sau drepturile legale ale entității.

popup

Primiți un bonus impresionant de la cazinourile online securizate

$1,500

Ia bonusul meu
Nu, mulțumesc