Strategia jocului de blackjack

Regulile din jocul de blackjack trebuie dublate de învățarea unor strategii care să-ți maximizeze șansele de câștig. Atunci când vine vorba de strategii la blackjack trebuie să te gândești și la exploatarea oportunităților ivite în cursul jocului. Pornește în alegerea strategiei de blackjack bazându-te pe numărul de pachete cu care se joacă.

Se poate opta între un singur pachet de cărți și până la 8 astfel de pachete. De asemenea, pornește și de la o altă premiză (care este universal valabilă): nu există nicio strategie blackjack care să-ți garanteze câștigul. Toate datele care se regăsesc în grafice sunt bazate pe niște cotații matematice, dar care nu-ți oferă niciun fel de garanție pentru perioade îndelungate.

Strategia de Blackjack cu un Singur Pachet de Cărți de Joc

Se joacă cu un singur pachet de cărți, ceea ce înseamnă un total de 52 de cărți. Primele cărți primite din partea dealerului se regăsesc în tabelul cu strategiile de blackjack mai jos prezentat.

Strategia de Blackjack cu un Singur Pachet de Cărți de Joc

Ceea ce înseamnă că vei opta pentru a cere carte (Hit) în funcție de cotații matematice din acest tabel. O să regăsești și alte combinații utile, așa cum sunt cele de dublare sau împărțire a mâinii de joc. Unul dintre avantajele importante oferite de jocul de blackjack online este că jucătorul poate să țină la îndemână acest tabel și să-l consulte atunci când consideră necesar.

Strategia la Blackjack cu Două Pachete de Cărți de Joc

Este vorba despre același tip de strategie de bază, precum în cazul celei cu un singur pachet de joc. Numai că aici trebuie să iei în calcul și modul în care vei împărți perechile de Optari și Ași, dar și când este mai bine să stai (Stand) sau să ceri carte (Hit).

În general, nu trebuie uitată regulă de blackjack care îți spune să stai la 17. Uită-te pe diagrama de mai jos, fiindcă te va ajuta să-ți dai seama când este util să optezi pentru dublare.

Strategia la Blackjack cu Două Pachete de Cărți de Joc

Diverse alte strategii de blackjack online

Dacă joci cu mai mult de patru pachete de cărți, atunci baza strategică o să fie strategia cu 4 pachete de cărți. În tabelul de mai jos vei vedea care sunt strategiile de urmat în cazul în care joci cu 4, 6 ori 8 pachete de cărți de joc.

Diverse alte strategii de blackjack online1

Ține cont dacă mâna dealerului este una de tip soft 17 (dacă are As în mâna, iar tu perechi de Optări nu împărți perechea).

Diverse alte strategii de blackjack online

Număratul cărților la blackjack – avantaj sau dezavantaj?

Despre cum să numeri cărțile la blackjack s-au scris cărți și s-au făcut și filme. Pe cât de legală poate fi, pe atât de interzisă este această strategie în cazinouri. Partea frumoasă a lucrurilor este că o poți utiliza atunci când joci blackjack online (mai puțin în versiunea cu dealer live).

Pentru a ajunge expert este nevoie de mult antrenament, concentrare și atenție. Rezultatul va fi că îți vei îmbunătăți șansele de câștig cu câteva procente. Iată ce trebuie să știi:

  • Prima dată învață valoarea cărților (despre care ți-am vorbit în prima parte a ghidului) și folosește +1 pentru cărțile cu valoarea 2-6, 0 pentru cele cu valoarea 7-9 și -1 pentru cele cu valoarea 10 –As.
  • Trebuie să adaugi sau să scazi în funcție de valoarea cărții împărțită.
  • La jocurile cu mai multe pachete de cărți situația se complică puțin, așa că mergi un număr real estimativ.

Pare cam complicat, nu-i așa? Exersatul te va transforma într-un câștigător, iar dacă nu reușești, încearcă strategiile de blackjack anterior prezentate.

popup

Primiți un bonus impresionant de la cazinourile online securizate

$1,500

Ia bonusul meu
Nu, mulțumesc