Regulile jocului de Blackjack

Strategia potrivită poate face diferența într-un joc de blackjack . Descoperă câteva strategii care te vor ajuta să-ți construiești un profil de câștigător pe termen lung.

Cele mai multe căutări online legate de acest joc sunt legare de cum se joacă blackjack. Cu toate că pare un joc destul de simplu (până la urmă, dacă faci 21 din două cărți mai este nevoie de vreo strategie?), situația nu este atât de facilă.

Trebuie să îți însușești regulile fiecărei versiuni pentru a câștiga pe termen lung. Nu vei putea juca precum un profesionist de prima dată, de aceea, informațiile din ghidul nostru te vor ajuta să beneficiezi măcar de câteva avantaje în plus.

Scopul tău este să învingi mâna dealerului, ceea ce înseamnă că trebuie să ai cărți mult mai bune decât ale lui. Iar dacă aceste cărți nu sunt bune, măcar trebuie să știi când să te oprești sau să mai ceri o carte. Fiindcă ți-ai propus să fii cel mai bun jucător de blackjack din Moldova, cu siguranță că o să poți câștiga dacă ne asculți.

Regulile de blackjack odată învățate te ajută să câștigi constant!

Fie că vei juca variantele cu un singur pachet de cărți, fie că vei opta pentru cele cu mai multe pachete, regulile la blackjack fac diferența. Fiecare versiune de blackjack online dispune de reguli specifice, așa că ar fi bine să le înveți înainte de a juca. Baza o constituie însă celebra mână de “21”, care te scutește de orice problemă.

Dar, nu este o combinație pe care să o obții atât de ușor. Într-un astfel de caz, tot ceea ce trebuie să știi este să te oprești la timp, ca să nu depășești valoarea maximă și să lași dealerul să facă următoarea mișcare.

Este foarte important ca mâna ta să fie mai bună decât a dealerului, de aceea, iată care este valoarea cărților la blackjack online:

  • Cărțile cu o valoare cuprinsă între 2 și 9 rămân cu valoarea înscrisă pe ele;
  • Cărțile de 10, Valet, Damă și Rege vor avea valoarea egală cu 10;
  • Asul îl poți juca fie în forma simplă, cu valoarea standard, de 11, fie în varianta în care valoarea sa va fi socotită ca fiind 1.

În funcție de avantajul de care poți beneficia, aceste reguli de blackjack pot fi folosite în favoarea ta. Plasează-ți miza pentru că apoi cărțile vor fi împărțite de dealer și jocul va începe. Primești două cărți, atât cât primește și dealerul. În cazul fericit, în care cărțile primite au valoarea de 10 și 11, atunci ai făcut 21. Dacă și dealerul are 21, atunci el câștigă runda, dar, dacă nu este așa, înseamnă că tu ești câștigătorul. Varianta imbatabilă este cea de blackjack natural (As și 10). Dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci trebuie să optezi pentru:

  • Hit – soliciți încă o carte;
  • Stand – rămâi la mâna actuală;
  • Split – dacă ai pereche, o poți împărți.

Mai ai la dispoziție și opțiunile Surrender (Aruncare), Double Down și Insurance (Asigurare).

Te învățăm cum să câștigi la blackjack!

Noi îți oferim o serie de sfaturi pentru a reuși să treci peste dilema de cum să câștigi la blackjack.

  • Împarte cărțile dacă ai perechi de Ași sau Optari – este o regulă pe care trebuie să o aplici de fiecare dată când ai astfel de perechi. Dimpotrivă, atunci când ai cupluri de Decari, Valeți, Dame sau Regi, nu trebuie să le împărați niciodată.
  • Ai primit As sau o carte cu valoare mai mică, cere carte.
  • Dealerul are o carte întoarsă cu valoare de 7, iar tu ai în cărți cu valoare 12-16, atunci cere carte.
  • Ai mâna cu valoarea 17 – rămâi acolo.
popup

Primiți un bonus impresionant de la cazinourile online securizate

$1,500

Ia bonusul meu
Nu, mulțumesc